tiistai 10. huhtikuuta 2012

Energistä

Heippa taas! HEhe mul on ihan ylienerginen olo nyt :''D? Muhaha. Hurjaa. Okei nyt tänään on ollu mukava päivä paitsi riparitapaaminenki oli kyllä, mutta, ei se mitään :). Mahtaa tulla jännä ja kaunis kirjoitelma tänään!

Anyway, aamu raikas alko kivasti. Vaiks ei aurinko paistanukkaa nousin ihmeen reippaasti ylös! Koulussa meni kivasti jaja sillatti x)


Samulin käsiala on taidetta!

Marjuska <3
 Sitten käytiin Aadan ja Marjan kanssa hakemassa taas pitsaa. Mul todellakin taitaa olla joku pitsaputki päällä. :-D Tultiin tänne syömään, ja pitsaa siis sen takia kun täällä ei oltu käyty kaupassa. No, syömisen ja sunmuun säädön jälkeen lähettiin sinne riparitapaamiseen ja ei siellä sitte sen kummempaa.


Tytsyt haki vähä pitsaa.

Aada ja Marja, me tyynyilijät <3

 Jihaa, sitten se loppu ja tulin tänne auttamaan Hennaa (siis äitipuoltani) laittamaan keittiötä kuntoon. Jesjes, nyt sieltä ei löydy enää yhtäkään laatikkoa! Hmm, oli sitten kiva tehä ruokaaki siellä :).
 
Syötyä tuli ja sit päädyin tänne koneelle :). Jänskä homma.

Ja tältä minä tytöntyllerö näytinkin sitten tänään :D

Pipo - Spiritstore
Neule - Stockmann
Huivi - H&m
Toppi - OneWay
Legginsseistä en itseasiassa tie mitään koska ne on Jenna ostanut :).

Mut apua, miten tätä energiaa on nyt näin paljon? Lähtisin lenkille jos vaan löytäisin siihen sopivat kengät! :( Eiei, en mä nyt siihen jaksa. Mutta, vois alkaa panostaa, ja tekemään joka ilta 50 vatsalihasta! Sit kelpais kesäl kuljeskella rannalla!! Mut mä oon tommosiaki monet kerrat jutellu ja sit ikinä mikään ei pidä.. Mut nyt en sano noin vaan pidän sanani ja tahtoni! Kuitenki oon varmaan taas jo tunnin tätäki kirjottanu ja kaikkee muuta tehny samalla.. Ei kannattais, ajatukset haahuilee kokoajan jossain muualla, sen varmaan huomaakin :D.

Kuitenkin tä riittää nyt :)! Hyvää illan jatkoa!

-P-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti