keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

What about coffee?

Kirjottelenki harvinaisen aikasin. Eipä sillä niin väliä kyllä ole x).

Tänään on ollu tosi rento päivä. Ainakin näin aluks koulussa... 10 aamu ja oli vaan 4 tuntia koulua. Ja sekin vietettiin hieman pelleillen, atk:ssa, facessa ja tietysti rupatellen. Kuvia tuli paljon mut niistä ei montaa tänne selviytyny x).


Moose...Siinäpä ihmettelemistä (By: Joonas)




Hahhah, tä ihan vaan sen takia et toi väsähtänyt Aleksi tuli  taustalle ihan sattumalta x).. 



 Koulun jälkeen tulinki kotiin ja poden täällä kovaa nälkää. On täällä leipää mutta oon syöny sitä jo ihan sairaasti!! Kaipa sitä pitää vielä 45 minuuttia odotella että ruokaa aletaan tekemään.
 Juu, pian pian hiuksia värjäämään! Ja tän päiväset vaatteet kokosin vähän vanhemmista kappaleista. Ainoastaa toi paita tuolla alla on Gina:sta ja hiukan edes uudempi :).





Ja nyt tulee hauskanen aihe:

Teekö on parempaa kun kahvi?





Joo o, hyi kahvi!  (En nyt mitenkään todellakaan vähättele herranjestas kahveilijoita tässä!) Vähän aikaa sitten ajattelin että jos mut ikinä koskaan sais juomaan kahvia, ni se olis jo maailman 8 ihme! 
 Oon aina pienestä asti sanonu et mä en ala koskaan juomaan kahvia: "Aikuisena mun ei edes tartte omistaa kahvinkeitintä, paitsi ehkä joku ihan pieni vieraiden varalle x). Ja kahviin jää riippuvaiseksi!" (Oikeestaan teessäkin on enemmän kofeiinia kun kahvissa? Mutta empäs sitten tiedä.)           
  Ja nyt se, et miksi kirjotan tämmösesta aika turhasta aiheesta on... Kannattaako sitä vakituisesti sitten alkaa juomaan? Tiedän että ketä tätä nyt lukeekaan niin usea juo kahvia, niin mielipiteitä nyt kehiin! 
 Jos tykästynkin kahviin, ni eipä siitä kai ole niin paljoa haittaa sittenkään? (: Vai onko sun mielestä tee parempaa? Tell me please!

Hyvää päivän jatkoa <3

-P-

1 kommentti: