sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Arki alkaa JES........nooot

Hupsistakeikkaa x).. Miten tä aika meneeki niin nopeesti kun nyt on jo sunnuntai :o... Nooh anyway ei tässä mitään kummempia.. Lomakaan ei sitte oikeestaan mennytkään ihan täydellisesti..
 Eka meni tosi mukavasti kunnes otin kameran mukaan uimaosastolle. (Se on siis simmone vedenkestävä (: ) Ni kun päästin sisälle, huomasin että mitäs ihmettä, se oli täynnä vettä ja näyttö ja linssi ihan huurussa sisäpuolelta... Kivakiva x). Ei nyt sitte toimivaa kameraakaan enää ole voi kuinka mahtavaa.
 Toka asia on se et kun kävin siellä kampaajalla ni se kampaaja tais vetästä kammalla mun päähän pikku naarmun. Sitten siihen se laitto sitä väriä vielä päälle ni nyt mul on pääs paris kohtaa mukavat arvet ku se väri oli päässy sinne päänahan alle tietysti... JES.  Ja muuten aattelin laittaa seuraaval kerral ihan hiukan tummempia raitoja (:.
 Vaikkei siitä pitänyt tulla mikään shoppaus reissu ni kuitenki tuli mukaan kuitenki jotain :). Nyt en kuitenkaa niistäkään saa kuvia ilman sitä kameraa... Että mua harmittaa se nyt :D. Mut anyway ostin simmosen jännän karvalakin vaikka talvi onki jo aika pitkällä x).. Sitte Vagabondin nahkaiset kengät joita tarttisin koska noi nykyiset ei sais yhtään kastuakkaan. Niihin oon iha tyytyväinen (:. Sitte tietty karkkia ja yhen vyön. Yks laukku myös mikä tekis mieli mennä palauttamaan ihan turha ostos oli...:D Perjantaina tultiin 23 jälkeen kotiin.
 Ettei tästäkään tuu nyt liian pitkää ni voisin illemmalla laittaa uutta postausta tästä päivästä ja eilisestä jos saisin vähän kuviakin muilta (:. Goodbye and have a nice day! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti