sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Hohhoijakkaa eli tästä se nyt sitten lähtee!
 Asun siis tarkalleen Kuusistossa täällä Kaarinan seudulla :).. Vanhemmat on eronnu joskus kauan sitten kun olin pieni ja isä asuu Piispanristillä ja siellä oon aina jokatoinen viikko. Mul on oma kisu, sekä koira ja kaloja, veljen huoneessa asuu kanssa leopardigekko. :) Aika eläintarha juu mut kyl täällä hyvin pärjäillään! ;)
  Eilen vietin ihan mahtavan illan tinon luona kuusistossa ja siellä oli suurinpiirtein 10 ihmistä. Meininki oli tosi rentoo ja ei ois tehny millään mieli sieltäkään tähtee! Kesää nyt sit vaan odotellessa ni on vähän lämpimämpiki sitte! :)
  Tänään oon istunu vaan kotona sen jälkeen ku pari kaveria lähti kotia kohti.. :) Ihanaa vaan olla eikä tehdä mitään vihdoin. Oon kuunnellu koko päivän musaa ja hamstrannu vaa mahollisimman paljon uusii biisejä albumeihin :D... Pitäis ehkä jaksaa kerätä itteni, ryhdistäytyä ja tehä kerranki läksyt..! :) Kuolen meinaa täälläki nyt tylsyyteen :/... Etin varmaan viel jonkun näkösen kyselyn minkä voisin tänne täyttää ni tulee mustaki sit vähän enemmän tietoa esille ;)! Täs viel pari kivaa biisii mitä nyt on tullu kuunneltua :) :

Onni - Juju

Täällä - Ruger Hauer

What are words - Chris Medina

Bridge of light - Pink


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti