keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Busy

Moikka :)! Tylsistyn tääl kotona iha tyystin ja tulin sittenki tänne kirjottelee vaikka piti säästää se tohon toiselle koneelle ja tehä kaveripostaus ku sieltä löytyy enemmän kuvia :)...
 Nooh mitäs tässä maanantai en tehny kirjaimellisesti mitään.. Eli hyppäänkin suoraan tiistaihin x).. Koulusta kävelin nopsaa kotiin, kävin suihkussa ja meikkasin iltaa varten :). Siitä sitten autolla skanssiin hain pari vaatetta mitä kaipasin myös illaksi (;. Ehtisin vähän istuskelemaan siellä Jennan, Iidan, Skidin ja Joonaksen kanssa kun odottelin äitin kyytiä Hovirinnan koululle :). Lopulta pääsin koululle päin ja kovassa kiireessä vaihdoin autossa vaatteetkin x)... Kyseessä oli  siis Kaarinan musiikkiluokkien järjestämät tanssiaiset. Ite käyn musaluokkaa siis Valkeavuoren koulussa :)... Siellä sitte kuunneltiin muiden luokkien esityksiä ja ihan meiän esitystä ennen nopeesti kerrattiin pukuhuoneissa sanat ja Emilian kanssa keksittiin hieno koreografiakin meiän biisiin joka jäi sitte toteuttamatta XD... Jännitystä oli ja sitten lauloin Millan, Emilian, Aleksin ja Samulin säestyksellä Adelen - Someone like you. Ihan pikkusen tauon jälkeen Emilian kanssa laulettiin  Creedence Clearwater Revival - Proud Mary. Se meni kivasti pientä loppumokaa lukuunottamatta x).. Mut kivaa ainakin oli :). Vielä muutamat esitykset kuunneltiin ja sitten alettiin lähtemään :). Erittäin mukavan illan jälkeen pääsin kotiin nukkumaan :)!
 Tänään meillä oli 9 aamu ja en tykkää yhtään! :D.. Ei saa oikeestaan pidempään nukkua ja sit pitää kävellä kouluun... Nooh, äikän tunnilla meillä oli joku kirjavinkkari. Se piti kauhukirjoista missä on verta ja...hohhoijaa :D. Ilman sitä tuntia meillä olis tavallisesti ollu 10 aamu :(.. No se päivä menikin sit ihan kivasti ja koulun jälkeen pienen rupattelutuokion jälkeen koulun pihalla lähdin kävelemään Skidin kanssa samaa matkaa kohti Kuusistohoodseja. Kun pääsin kotiin suuntasin melkein heti koneelle.
 Mun tarkotus tänään oli siis siivota oma huone kun huomenna tulee kavereita leipomaan (;.. Siitä sitte lisää huomenna :D..
 Nyt kuitenki ryhdistäydyn ja koitan päästä pian siivoomaan :).. Illemmalla voi olla et kerkeen tulee tekee sen kaveri postauksen siihen asti siis :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti